asia - komentarze
.:Endddddddd! Wakejszyn! =).:
Haaa!! Już nie muszę patrzeć na tych parszywych nauczycieli =)
Tydzień pod hasłem Maraton się rozpoczął...
Dzisiaj byliśmy z klasą (a właściwie połowa klasy - reszta nie raczyła przyjść =P) nad Maltą na Mini Golfie =P Było... huummm.... fajnie =D Z lekka nogi boolą, ale przeżyje... Słońce daje, więc jest oki... ee.... chociaż az za bardzo daje... na tym Mini Golfie czułam sie jak na patelnii... dobra nie narzekam... dobrze jest.... NEXT!
Jutro idziemy do IMAX'u. Na jakis film o dinozaurach =| Bo na rybki juz wszystkie miejsca były zajęte.... Taaa... Przynajmniej jest (chyba) klimatyzacja...
W środe idziemy z klasą na lody... Looody =] tatatatata i lovin it =D
Czwartek... Na to wygląda, że sprzatamy sale...
A w piątek zbawienie - koniec... the end... finito... final... Ende... La fine dell'anno scholastico =D
Czyli na to wygląda, że... O yaaa.... Już ani razu nie będe miała lekcji w tym roku szkolnym =D Haaaaa!!
Waaakejszyn!! =D
Kossiaaam was =*
(Agatko, buziaki =* 3m sie w tej Bułgarii ;] )
(Pzdr dla calutkiej 1a... See U tomorrow =*)
A.
|
|
Tak napisali inni: |
23.06.2005 :: 22:55 :: ddm52.neoplus.adsl.tpnet.pl
misiaczek to byłam ja :* pozdro.... to będą supcio wakacje :*
|
23.06.2005 :: 22:54 :: ddm52.neoplus.adsl.tpnet.pl to jeszcze raz ja :* no to miłych wakacji.... ja wracam z włoch a ty jedziesz...ale na pewno sie jeszcze zobaczymy...ładnie mi sie opal!!! NO....
|
23.06.2005 :: 13:57 :: add81.neoplus.adsl.tpnet.pl
olecha Hej! Świętuj razem z nami powrut Olechy! Wejdź na www.olecha.talk.pl i wstaw komenta! Świętuj razem z nami.... Powiedz znajomym.....
|
23.06.2005 :: 13:55 :: add81.neoplus.adsl.tpnet.pl
olecha Siema!!
|
21.06.2005 :: 20:01 :: vn1120.pool.pro-lan.net
Agata dziekuje... mam nadzieje ze jakos to przetrzymam ;( ale bedzie ciekzo... nudze sie jak mops...
tesknie... tesknie... baaaaaaaaaaaaardzo tesknie ;(
i chce do poznania
nawet gdybym musiala miec lekcje ;(
|
20.06.2005 :: 21:02 :: ami121.neoplus.adsl.tpnet.pl
malka91 Siemka!! Chciałabym Cię zaprosić na pewną stronkę. Jest to takie młodzieżowe forum, ale dopiero się rozkreca, więc potrzebujemy więcej użytkowników. Jest tam wiele fajnych działów, w których możesz porozmawiać z innymi na każdy temat.
Adres: http://forum.jajko.net/ Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam :)
|
20.06.2005 :: 14:56 :: dea63.neoplus.adsl.tpnet.pl
misiaczek Niom...na przykład ja nie raczyłam przyjść :P Ale fajnie, ze dobrze sie bawiliście :]
|
Talk.pl :: Wróć |