asia - komentarze
.:Ufff... Pufff...:.
Taa... Ta charówka sie powoli kończy... Czy na długo? Tego stwierdzić nie mogę =) Jutro kartkówka z chemii ( Bez entuzjazmu... ), no ale potem 5 dni wolnego =) ( rekolekcje no i weekend =)) Jejjj... Mam dzisiaj dobry humorek =) Co wyraźnie było widać na niemcu ( Prawda Naamma?? =)) Normalnie nie wiem co sie ze mną i towarzyszką Agatą działo, ale to normalne nie było. Hehhh... Uczyliśmy sie piosenki po niemiecku, przy okazji wymyślałyśmy układ choreograwiczny z użyciem tylko i wyłącznie rąk... ( Fala meksykańska i ruchy w stylu "Majteczki w kropeczki" i inne discopolo =)) Teraz troche lekcyjki robię... Z anglika prywatnego zwolniona jestem... ( ma się to szczęście... hehh =)) Taa... No więc jak mówiłam, robię lekcje... A konkretnie to geografię i matmę... Hmmm... Jeszcze dzisiaj do mnie 7 letni kuzyn "na opiekę" przychodzi =| Tzn. Moi i Jego rodzice idą na koncert jakiś-tam, a ja z kochanym kuzyniątkiem zostaję =| Taaa... Z góry dzięki za współczucia =) Ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle, i Jędrek ( bo tak ma na imię mój kuzyn ) da mi należyty spokój i zdążę powtórzyć chemię... LoL =)
Ahaaa... I jeszcze jednoo... Wiecie co jutroo jeeest?? ( to kieruje expecially to boys =))
Buźka =*
A.
|
|
Tak napisali inni: |
07.03.2005 :: 20:45 :: c16-201.icpnet.pl
asia No która M.B?? Magda B., czy Misia B.?? I bądź tu mądry :] Jednak intuicja mówi mi, że to jednak Miśka
|
07.03.2005 :: 19:00 :: pw154.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl
m.b weź nic nie mow :]
|
|
|
|
|
07.03.2005 :: 17:47 :: c16-201.icpnet.pl
asia Przepraszam, że szablon i muzyka się taak długo wgrywaa... =)
|
Talk.pl :: Wróć |