Chciałam podziękować niektórym ludziom, którzy tak wiele dla mnie znaczą...
Monia - za to, że jesteś moją przyjaciółką, za to, że zawsze gadamy godzinami i się nie możemy wygadać, za to, że mogę tobie zawsze zaufać, za sylwestra, za te wszystkie obozy... I za to, że poprostu jesteś...
Paula - za to, że też jest moją przyjaciółką, za to, że zawsze mogę sie jej zwierzyć (to co, że i tak wygada =P ), za to, że mnie pociesza w krytycznych momentach,za to, że ma taki sam gust jak ja, za jej poczucie humoru... Za to, że jest...
Michna - za to, że jest najkoffańszym Misiaczkiem jakiego kiedykolwiek poznałam, za to, że zawsze można z nią pogadać, pośmiać się, za to, że nie da się jej nie lubić...
Anka - za jej śmiech, poczucie humoru, za to, że nawet jeśli naprawdę ma mnie dość, to nie okazuje tego aż tak "brutalnie". Za to, że jest super koleżanką =)
Namcia - za to, że zawsze można sobie z nią pogadać, za to, że znosi cierpliwie moje fochy, za plakat o Fromborku, za to, że jesteś i jaka jesteś...
Meguś - za to, że do wszystkich wysyłasz promyczek szczęścia, za to, że zawsze pocieszysz, za "króliczki" i za "MAGDA POWAGA" =)
Talka - za to, że zawsze fajnie się z nią gada, za jej poczucie humorku i za jej texty. Za to, że jest suupper koleżanką...
Juhta - za to, że potrafi wyrazić własne zdanie, za to, że zawsze pogada, pocieszy, za to, że jest koffanym Juhciątkiem =)
Olivka - za te opowiadania na zielonej szkole, za te wszystkie akcje w podstawówce, za to, że jesteś suupper koleżanką. Że jesteś...
Kornel - za to, że jesteś jednym z najbardziej wartościowych chłopaków których kiedykolwiek poznałam. Za twój charakter, uśmiech, za twój humorek. Za to, że jesteś zioom =)
Łukasz M. - za to, że nawet jak mnie wkurzy, to po 10 minutach mi przechodzi, za to, że jest jaki jest. Za to że mnie totalnie olewa =/
Ewka - za to, że zawsze fajnie się z nią gada, za to, że poprostu jest...
Michał Gie. - za forum, za poczucie humoru, za to, że zawsze wracam z nim do domu...
Sandra - za to, że na matmie siedzi ze mną w pierwszej ławce i broni mnie przed panem Zdzisiem =P
Ania H. (Hora) - za te wszystkie kłótnie przed każdym wf w SP =P
Adam - za to, że zawsze fajnie się z nim gada, za to, że jest faajny =)
Pycia - za rozmowy na gg, za to, że można się jej zawsze zwierzyć, za to, że jej nie znam, a czuję, jak bym ją znała bardzo długo...
Tweety - za te wszystkie wakacje na których byliśmy razem, za to, ze fajnie się z tobą gada, chociaż z reguły to mało gadasz. Za to, że jakoś mnie znosisz. Za to, że jesteś...
Żyraf - za te ferie, na których byliśmy razem, za to, że jeszcze mnie nie zapomniałes...
Mustang - za ferie, za to, że znosisz moje fochy. Za to, ze codziennie słyszałam "Jeeest Zeeebraa??"
Jędrek P. - za to że na gg mnie totalnie olewa =/ =/ =/
p.Doman - za to, ze jak z nim rozmawiam, to zawsze się śmieję, nawet jak mam najbardziej zrąbany humor...
Klaudia K. - za jej odloty, za poczucie humoru i za to, jak opowiada o dentuście =)
Becia - za to, że trafnie przewiduje kto będzie pytany na biologii. Za to, że jest supperr =)
Jestem ciekawa czy ktoś wogóle przeczytał calutką notkę, od początku do końca... Długa trochę wyszła...
Przepraszam tych co nie wymieniłam. Ale te osoby są dla mnie bardzo ważne...
Dziękuję
A.
|