asia - komentarze
Hej....
No więc w NIKU było suuuppper!!! Hmm... Byłam na torze z Agatką, Ewką i Sandrą ;) Hmm.... Agatce coś nie szło... Ehh.. ;) Sekcji dzisiaj chyba nie ma... ( przecież są testy dla 3 gimnazjum, więc raczej nie ma... ) Na 19:00 idę do znajomych =D Fajniutko:) Hmm... Aaaa...jak wróciliśmy z Niku, poszłam z Ewką do Piotra i Pawła ( i Sandrą i Michałem Glinką, ale gdzieś się zmyli ;)) A potem... Podem na pół godzinki do Ewy ( ale psss.... TO TAJEMNICA!! ;) ) Hmmm... Trochę ty nudnnooo... Narazie kończę... Może napiszę potem ;)
![](http://www.madzia.olp.pl/sheep/r.gif)
Pozdruuffki
A.
|
|
Tak napisali inni: |
04.01.2005 :: 20:09 :: ale222.internetdsl.tpnet.pl
madzia140 Cześć! Jestem Magda! Właśnie niedawno zaczęlam od nowa prowadzić mojego bloga i chcialabym aby znalazlo się w nim pare fajnych dodatkow! Chcialam zorganizować konkurs! Jeśli masz jakieś pomysły na kon. to koniecznie mi je napisz na blogu w komciach! Bo jeszcze nie wiem czego on będzie dotyczyl! A od razu jeśli pomysł sie uda to koniecznie się zgłoś bo twój blog jest bardzo fajny! Zawsze przecież są szanse na wygraną! Pozdro i papki a przedewszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2005 ROKU!!! www.madzia140.talk.pl
i prosze cie napisz mi koniecznie w komciach jak się wkleja grafike bo mi wyskakuje czerwony krzyżyk!
|
04.01.2005 :: 18:44 :: py40.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl
Misiaczek No ja byłam na łyżewkach też było super gdyby.... a z resztą jak jestescie ciekawi to do mnie wpadnijcie :D Spotkamy się jutro bo ide z całąk klasą . No to pozdrawiam pa :*
|
Talk.pl :: Wróć |